img-feed img-feed-email

Casa Caritat Vs. Cambrils

El dia 14 d'abril ens vam enfrontar amb l'equip de la UEC de Cambrils.El partit
va començar a les 11:45 del matí.

A la primera part vam començar amb un gol de Oualid seguit de sis gols de l'equip de Cambrils.

A la segona part la lesió del jugador de Casa Caritat Sauri va deixar coixa la defensa de l'equiplocal, quan va sonar la xiulada de final de partit, el marcador era de12 a 4, una derrota molt dura per als jugadors de Casa Caritat ja que ho havien donat tot.

Els jugadors de l'equip local van decidir que el millor jugador de l'equip de Cambrils va ser el Sergio, i l'equip de Cambrils va escollir l'Andrei per part de Casa Caritat.
El partit va acabar amb els jugadors dels dos equips somrient i parlant de lo bé que havia anat el partit .

Benvinguts/des al blog de la UEC's Champions League

Aquesta pàgina que tens davant pretèn ser un punt de trobada per a tots aquells i aquelles que participem de la lligueta de futbol sala de les UEC's de la província de Tarragona.

Aquí podràs penjar els teus comentaris sobre els partits, aportar fotografies i seguir com està la classificació dels equips.
La pàgina serà àgil, útil i amena, depenent de l'ús que en fem. Vinga ens veiem al camp! Si voleu publicar qualsevol cosa (text, fotografia,etc) envieu-ho a: championsuec@gmail.com