img-feed img-feed-email

Casa Caritat es despaça a Calafell el 25 de març

L'equip de Casa Caritat tot i que haviem de jugar a casa ens vam desplaçar a Calafell el passat 25 de març per poder realitzar el partit pendent amb la uec de Calafell.

Va començar la primera part amb el marcador a 0 ,després de poc temps l'Andrei obre el marcador a favor de Casa Caritat.A partir d'aquell moment el partir va anar bastant bé, excepte alguns piques ,pero en general tot anava normal.Aixi acaba la primera part amb el resultat de 2-0.
Tot just al començament de la segona part el Calafell marca el primer gol,pero Casa Caritat seguia dominant el partit. Després de poc temps arriben més gols de Casa Caritat d'Andrei(5),Sauri(3),Oualid(2) y Marc(1).El resultat final del partit es de 11-2 a favor de Casa Caritat. Ha sigut un partit impresionant i també una bona experiencia.

Benvinguts/des al blog de la UEC's Champions League

Aquesta pàgina que tens davant pretèn ser un punt de trobada per a tots aquells i aquelles que participem de la lligueta de futbol sala de les UEC's de la província de Tarragona.

Aquí podràs penjar els teus comentaris sobre els partits, aportar fotografies i seguir com està la classificació dels equips.
La pàgina serà àgil, útil i amena, depenent de l'ús que en fem. Vinga ens veiem al camp! Si voleu publicar qualsevol cosa (text, fotografia,etc) envieu-ho a: championsuec@gmail.com